Honlap testreszabása
készítette a honlap.hu

"Tök jó dolog tököt faragni" - Bázisintézményi bemutató

Bázisintézményként részt vettünk a 2023-as őszi szakmai napok lebonyolításában, így október 3-án óvodánkban Nagy Anikó óvodapedagógus által egy komplex délelőtti tevékenységen vehettünk részt a Méhecske nagy - középső csoportban. Anikó óvó néni a tevékenységbe ágyazott tanulást megvalósítva, játékos formában bővítette a gyermekek már meglévő ismereteit a tökkel kapcsolatban. 
A „Tök jó hét” elnevezésű projekt keretén belül a gyerekek különböző méretű, formájú tököket hasonlítottak össze, halmazokat képeztek, csoportosítottak. A tök külső jegyeinek, tulajdonságainak megismerésére változatos módot, sokoldalú tapasztalatszerzési lehetőséget biztosított óvó néni a csoport számára.
A bemutató foglalkozást követően közös tökfaragás következett a szülőkkel. Úgy gondoljuk, hogy az együtt tevékenykedés a már meglévő jó kapcsolat ápolása az óvoda és családok között. A gyerekek és szüleik által készült remekművekből kiállítást rendeztünk „Tök jó dolog tököt faragni” címmel. Míg a szorgos kezek varázsoltak, a tökök a sütőben sültek, melyeket a gyerekek szüleikkel közösen fogyaszthattak el.

 
Rólunk

"Tök jó dolog tököt faragni"

Leveleki Kastélykert Óvoda és Konyha

Cím:

4555 Levelek, Ifjúság utca 3 - 5.
© 2020 / Minden jog fenntartva