Honlap testreszabása
készítette a honlap.hu

Óvodai Ballagás 2023


Szeretettel és tisztelettel köszöntöm a kedves szülőket, gyerekeket. Külön tisztelettel köszöntöm Dr. Turóczyné Dr. Székely Anita Levelek nagyközség polgármesterét, és a meghívott vendégeinket.
A Szivárvány nagycsoportos és Manó nagy – középső csoportos gyermekek óvodás évei végéhez, a ballagási ünnepségünk megható pillanataihoz érkeztünk. Hiszen az ünnepek nélkülözhetetlenek életünkben. Lelki életünket erősítik, élményt jelentenek és ha jól végeztük a dolgunkat, igénnyé válik gyermekeink számára is.
A jövő generációjának szemléletformálásában igyekeztünk a legértékesebb munkát végezni, elültetni azokat a magokat a kisgyermekekben, melyeknek gyümölcsei, talán majd csak évek múlva érnek be, de mindenképpen meghatározó lesz későbbi életükre nézve. Törekedtünk hatékony tanulási környezetet teremteni, ahol a gyerekek kognitív és érzelmi képességeinek fejlesztése egyaránt nagy hangsúlyt kapott.
MÜLLER Péter szavait idézve: A tanítás csak információt tölt a fejekbe, de a nevelés, növel. Nem mennyiséget ad, hanem minőséget, segít egy rózsának, igazi rózsává válni, és egy gyereknek, megtalálni és kibontani önmagát.
Kollégáim szeretettel segítették a gyermekeket, hogy minden gyermek adottságának, lehetőségének optimális szintjét elérje és az iskolát örömmel, bizakodva várhassa.
Kívánunk sok sikert az iskolában, amely szeptember elsején csengő szóra megnyitja kapuit. Kívánjuk, hogy legyen ez a ballagás egy sikeres út kezdete, merre most lépnek gyermekeik. Kívánjuk, hogy a jövő a legjobbakat hozza el gyermekeiknek, egészséget, boldogságot, jó szerencsét és töretlen sikert.
Szeretném megköszönni a szülők számára, hogy legdrágább kincsüket ránk bízták, amikor intézményünket választották.
Köszönjük, hogy partnereink voltak. Nagy öröm volt számunkra a közös munka. Köszönjük az együttműködést, támogatást.  Kívánjuk, hogy lássák megélni munkájuk gyümölcsét és tanúi legyenek annak, hogy a felnövekő gyermekeik az önök által kapott gondoskodás, szeretet, tudás, és értékek alapján, a társadalom értékes, értéket teremtő tagjaivá váljanak.
Itt ragadnám meg az alkalmat, hogy köszönetemet fejezzem ki a fenntartó önkormányzat és polgármester asszony számára, hogy intézményünk szakmai munkáját támogatja. Hiszen a Leveleki Kastélykert Óvoda 2023. szeptember 1-től az Oktatási Hivatal Bázisintézményeként működik tovább, amely az alkalmazotti közösség számára további szakmai fejlődést biztosít. Ezúton köszönöm meg, valamennyi kollégám lelkiismeretes munkáját, akik elhívatottak, innovatív szemlélettel rendelkeznek, akik a hagyományokat ápolva, az óvodás gyermekek mindennapjait élményekkel gazdagítva egyengették. A hagyományőrzésben most Önök is részt vehetnek, tekintsék meg olyan nagy szeretettel a Szivárvány nagycsoportos gyermekek Pünkösdi műsorát, valamint a Manó nagy – középső csoportos gyermekek Lakodalmas műsorát, mint amilyen lelkesedéssel a gyermekek készültek.
Következzenek az ünnepeltek!

Lengyelné Bukta Lívia
Óvodavezető

 
Rólunk

SZIVÁRVÁNY NAGYCSOPORTOS GYEREKEK PÜNKÖSDI MŰSORA

MANÓ NAGY - KÖZÉPSŐ CSOPORTOS GYEREKEK LAKODALMAS MŰSORA

Leveleki Kastélykert Óvoda és Konyha

Cím:

4555 Levelek, Ifjúság utca 3 - 5.
© 2020 / Minden jog fenntartva