Honlap testreszabása
készítette a honlap.hu

BÁZISINTÉZMÉNY

Óvodánk 2023-ban adott be pályázatot Az Oktatási Hivatal Bázisintézménye cím elnyerésére. Az Oktatási Hivatal által kiírt pályázaton – a Pedagógiai Oktatási Központ és a bíráló bizottság javaslatai alapján – az Oktatási Hivatal köznevelési elnökhelyettese a rendkívül magas szakmai színvonalú pályamunkák közül a Leveleki Kastélykert Óvoda és Konyhát érdemesnek ítélte Az Oktatási Hivatal Bázisintézménye cím viselésére.
A bázisintézmény olyan megyei, járási, esetleg országos szinten magas presztízsű hagyományokkal rendelkező, infrastruktúrában a feladatellátáshoz megfelelő módon felszerelt, egyedi, más intézmények számára is példaértékű, működésében koherens, befogadó, gyermekközpontú pedagógiai gyakorlattal, szakmai módszertani, szervezeti kultúrával és innovációval rendelkező, és ezt publikálni, valamint szakmai szolgáltatásként átadni képes intézmény, mely alkalmas adott területen magas színvonalú, hatékony tudásmegosztásra. Olyan intézmény, melyben a jó gyakorlat eredményesen működik mesterpedagógus vagy mesterpedagógus szaktanácsadó, illetve az intézményvezető által kijelölt pedagógus közreműködésével.
Az Oktatási Hivatal Bázisintézménye cím viselése megtisztelő mind az intézmény vezetése, mind a pedagógusok számára, hiszen a jógyakorlatokátadásával tovább fejleszthetjük szakmai tudásunkat.

A bázisintézmény jógyakorlatai:
-   „Én kis kertész legény vagyok …” – Környezettudatos gyerekek      az óvodában
-   „Ugráljunk, mint a verebek …” – Egészségnevelési projektek az      óvodában
-   „Nyitnikék” – Személyiségfejlesztés az óvodában
-   „Együtt a gyermekekért” – Családi rendezvények             megszervezése

Kapcsolattartó:         Lengyelné Bukta Lívia
                                       Telefon: 06-30/731-0819
                                       ovoda@levelektelepules.hu

 
Rólunk

Leveleki Kastélykert Óvoda és Konyha

Cím:

4555 Levelek, Ifjúság utca 3 - 5.
© 2020 / Minden jog fenntartva